Безплатна регистрация на фирма

- 50% за първите шест месеца

Безплатна регистрация на Вашата фирма при сключен договор за абонаментно счетоводно обслужване със Счетоводна фирма MLaccount. Ние знаем колко е трудно за нова фирма да стартира. Освен безплатната регистрация на Вашата фирма, предлагаме и отстъпка от -50% от Вашата абонаментна такса за първите шест месеца. За нас е важно Вашият бизнес да се развие и да бъде успешен.


Счетоводна къща MLaccount
може да Ви съдейства за стартирането на Вашето ново бизнес начинание. MLaccount ще се погрижи за първоначалната регистрация на фирмата Ви, за всички счетоводни и данъчни аспекти, които Ви очакват по пътя към Вашия успех и ще сме до Вас през цялото време.

 

Услугата по регистриране от наша страна е абсолютно безплатна, единственото, което ще трябва да поемете като разход са държавните такси.

 

Бърза регистрация на фирма в три лесни стъпки!

Спестете време на разумни цени

обаждане свързване жена със слушалки

1. Свързвате се със счетоводна къща MLaccount

За да се свържете със счетоводна кантора MLaccount, можете да ползвате email info@mlaccount.com, контактната форма или да се обадите на 088 631 5224.

подписване на документ

2. Подписвате готовите документите

Подписвате изготвените документи от счетоводна кантора MLaccount.

връчване на документи за регистрация на фирма

3. Вписване на фирмата и получване на документи

Вписваме фирмата в Търговския регистър и получавате Вашите данни и документи! Честито!

Цена за регистрация на фирма

Услугата по регистриране от наша страна е абсолютно безплатна, единственото, което ще трябва да поемете като разход са държавните такси.

 

Държавната такса за регистрация на фирма на ЕООД и ООД е 110 лева, ако документите се подават на хартиен носител в Агенция по вписванията, и 55 лева, ако се подадат по електронен път.

Държавната такса за регистриране на фирма ЕТ е 30 лева, ако документите се подават на хартиен носител и 15 лева за онлайн.

Вторият вариант е възможен само когато заявителят има електронен подпис и е Управителят или Адвокат.

 

Други такси, които трябва да се заплатят, са 6 лева нотариална такса за заверка на управителя и 10 лева банкова такса за откриване на набирателна сметка. Счетоводна къща MLaccount Ви предлага възможност да спестите пари и да намалите Вашите грижи, като Ви предлага Безплатно регистриране на фирма за всички разходи по производството на документи.

Сега имате възможност да подобрите вашетo счетоводство

В нашия дългогодишен опит подобрихме счетоводството на много фирми

Безплатна консултация

Имате въпроси? Пишете ни за да ви помогнем!

  Онлайн регистрация на фирма

  За регистрация на фирма online е нужен елетронен подпис. При наличието на такъв, регистрацията може да бъде направена от всяка точка на страната.

  Регистрацията на фирма, независимо каква ще бъде като форма, трябва да започне със закупуване на електронен подпис.

  Електронният подпис е неизменен помощник и заместител на дългото чакане на гишетата за подаване на документите за регстрация на Вашата фирма.

  Детайлна информация за регистрация на фирма

  • Подготвят се документите за регистрация на дружеството/фирмата/организацията – ООД или ЕООД.
   • Решение на едноличния собственик на капитала
   • Учредителен акт (документ за учредяване) – Дружествен договор за ООД и Учредителен устав за ЕООД.
   • Договор за управление
   • Образец от подпис и съгласие
   • Декларация по чл.13, ал. 4 от ЗТР
   • Декларация по чл.141, ал. 8 от ТЗ
   • Декларация по чл.142 от ТЗ
  • Проверява се уникалността на наименованието на фирмата.
  • Среща с нотариус за подписване на нужните документи.
  • Капиталът* се внася в банкова сметка (набирателна сметка), създадена само да съхранява капитала до фактическата регистрация на дружеството. Това е „гаранция“ за наличие на капитала. 

  *Капитал на фирма също може да бъде непарична вноска, но за целта на регистрацията на фирмата – ще пропуснем тези усложнения, но се свържете с нас ако е такъв случая.

  • Сдруженията (дружествата) се регистрират към Агенция по вписваниятаТърговски Регистър. Подава се заявление А4 – за дружества с ограничена отговорност – ООД и ЕООД.
  • Процесът по регистрация на ООД или ЕООД дружество (фирма) се извършва за период от няколко дни, най-бързо за 1 ден.
  • След като дружеството се регистрира, получавате удостоверение за актуално състояние за регистрация на фирма ЕООД или ООД.
  • Набирателната банкова сметка се променя в разплащателна сметка, за да може да се използва пълноценно за търговските операции на дружеството.
  • Ако имате нужда от счетоводни услуги и ТРЗ (персонал и заплати), обмислете за счетоводно обслужване (помесечно) или за годишно счетоводно приключване.

  Счетоводни Статии

  blank image
  • By: Мария Петрова
  • On: октомври 8, 2021

  Регистрация на Акционерно дружество

  Съдържание Какво представлява Акционерното дружество?С какъв капитал може да се регистрира Акционерно дружество?Какви документи са необходими при регистрация в Търговския...

  blank image
  • By: Мария Петрова
  • On: септември 25, 2021

  Прехвърляне и продажба на фирма

  Съдържание Какви са причините за прехвърляне на фирма?Какви са стъпките при прехвърляне на фирма? Кои институции се уведомяват при прехвърляне на...

  Локация

  MLaccount e счетоводна къща в град София, но имаме клиенти от цяла България. Напредването на информационните технологии ни даде възможност да заменим стандартното счетоводно обслужване и да намалим загубата на време.