Често задавани въпроси

Home Често задавани въпроси

Общи въпроси

Свързан ли е успехът на бизнеса с качеството на счетоводното обслужване?

Успехът на бизнеса изглежда за мнозина като нещо странично от воденето на счетоводството на фирмата. На практика обаче счетоводната отчетност е неразривна част от цялата съвкупност от бизнес дейности, която помага за проследяването на развитието на производствените и търговски дейности и на печалбите. Затова именно счетоводните услуги, които се ползват са предпоставка за успеха както на производството, така и на търговията на всяка фирма.

Защо да изберем външно счетоводство?

Има много предимства на външнното счетоводство, но три са най-важните от тях.

На първо място, това е цената – почти винаги да имате изнесено счетодоство излиза по-евтино, отколкото да наемете цял счетоводен отдел и всички произтичащи от това разходи.

Второ по важност е, че счетоводните къщи имат много богат практически опит и всевъзможни казуси са минали от там. Опитът е най-важен, а по-добро място за такъв опит от една счетоводна къща няма.

Трето, но не последно – счетоводната къща гледа на Вас като на клиент, а не като на работодател.

Кога мога да прехвърля счетоводството си на Вас?

Можете да го направите по всяко време. Това, което е нужно, е да се свържете с нас. Ние ще Ви зададем въпроси, след което ще бъдете консултиран какво е нужно да се направи по възможно най-бързия и лесен начин за Вас. Ние знаем, че времето е най-ценния Ви ресурс.

Свържете се с нас

0894 011 851