Фирма СПОРТЕН КЛУБ ПО КАРАТЕ КИОКУШИНКАЙ ПЛЕВЕН

Свържи се с фирма СПОРТЕН КЛУБ ПО КАРАТЕ КИОКУШИНКАЙ ПЛЕВЕН

гр. Плевен, ул. АСЕН ЗЛАТАРОВ 37

Телефон: 0883433772