Счетоводни услуги на агенции за недвижими имоти

Home Счетоводни услуги на агенции за недвижими имоти

Счетоводни услуги на агенции за недвижими имоти

Сделките с недвижими имоти е един от най-успешните бизнеси. Този бизнес има нужда от качествено счетоводство, за да може успешно да се развива. В повечето случаи агенциите предпочитат изнесено счетоводство, тъй като спестяват повече разходи от своята дейност.

Оптимизирани процеси съобразени изцяло с агенции за недвижими имоти и фирми за управление на имоти

През годините успяхме да спечелим доверието на едни от големите агенции за недвижими имоти и фирми за управление на имоти. Процесите ни са оптимизирани изцяло с изискванията на сектора от изготвяне на документи, годишно счетоводно приключване, финансови отчети, заплати, трз.

Счетоводно обслужване и финансви отчети

Искате да регистрирате агенция за недвижими имоти?

Ако все още сте в процес на отваряне на подобен тип агенция, може да се обърнете към нас за съдействие относно регистрацията на фирмата.

Счетоводна къща MLaccount предлага на Вашето внимание безплатна регистрация на фирма при сключване на едногодишен договор. Предложението е една прекрасна възможност за всички нови фирми. Ние можем да Ви помогнем от запазването на името на вашата фирма до оформянето на всички документи и регистрация на фирма.
Регистрацията на фирма е важна стъпка и правилният избор е много важен – от него зависят и бъдещите Ви разходи за фирмата.

Счетоводна фирма MLaccount може да се погрижи за всяка стъпка!

Счетоводно облужване на агенции за недвижими имоти и управление

Вече имате утвърден бизнес в тази област, бихте могли да се възползвате от нашите абонаментни счетоводни услуги.

 

При сделките с недвижими имоти задължително трябва да се консултирате със счетоводител и адвокат.

 

Счетоводна къща MLaccount разполага с квалифициран екип, който е готов да посрещне и реши възникналите счетоводни, данъчни и юридически казуси

 

Счетоводна кантора MLaccount ви предлага:

 • Пълно счетоводно обслужване;
 • Изготвяне и подаване на ддс декларации;
 • Консултиране по въпроси с данъчното и осигурителното законодателство;
 • Консултиране по юридически казуси;
 • Изготвяне на заплати;
 • Подаване на данъчни декларации;
 • Подаване на годишни отчети.
жена гледа чертеж а на заден план строяща се сграда
airbnb logo

Счетоводно облужване на фирми управляващи имоти или физически лица отдаващи под наем

Ако сте физическо лице, което получава доход от наем на недвижимо имущество, трябва да знаете, че подлежите на данъчно облагане по реда на ЗДДФЛ (Закона за данъците върху доходите на физически лица). Лицата, които предлагат нощувки в платформи като Airbnb, също попадат в обхвата на облагане съгласно ЗДДФЛ. В тази връзка е необходимо да подавате данъчни декларации, в които ще обявите вашите доходи. 

Можете да се свържете с нас за повече информация и допълнителни въпроси. Ние от счетоводна къща MLaccont ще Ви консултираме и ще подготвим необходимите за Вас документи. 

За нас е удоволствие да бъдем Ваши партньори и да създадем продължително сътрудничество!

 

Ако притежавате фирма, която има собствени имоти и ги отдава под наем, също се нуждаете от качествено счетоводно обслужване. За получените приходи във Вашата фирма е необходимо да издавате документи и, ако сте регистрирани по ДДС, ще трябва ежемесечно да подавате ддс декларация. В резултат на изминалата година е необходимо да се направи годишно приключване и да подадете годишна данъчна декларация.

Екипът на счетоводна къща MLaccount ще Ви съдейства във всеки един етап на Вашия бизнес, за да може той да се развива успешно. Предлагаме Ви пълно счетоводно обслужване. Ако желаете да се свържете с нас или просто да ни попитате за конкретен казус, не се колебайте и се свържете с нас на тел. 088 631 5224 или на емайл info@mlaccount.com.

търся счетоводна къща софия

Искате ли да имате онлайн счетоводство/счетоводно обслужване?

Целта на счетоводна къща MLaccount е да Ви предложи адекватна консултация във връзка с данъчното законодателство. Ние ще се погрижим да дадем решения за вашия бизнес, така че да ви спестим време и пари.

 

Разкажете ни повече за Вашия бизнес като направите запитване на тел. 088 631 5224 или на емайл info@mlaccount.com.

 

Счетоводни Услуги - Счетоводно обслужване MLaccount клон София

icon

Счетоводно обслужване и финансови отчети

Един от най-честите проблеми, с които се сблъсква бизнесът в днешно време, е точната и навременна подготовка на ДДС декларациите и управленските отчети. Избирайки Счетоводна кантора MLaccount София, сроковете вече няма да са Ваша грижа.

icon

Администриране на възнагражденията/ТРЗ

Една от най-важните части на всеки бизнес е човешкия ресурс. А всеки човек се чувства мотивиран, когато знае, че трудът му ще бъде възнаграден. Именно за това администрирането на възнагражденията или така нареченото ТРЗ е основна част от услугите, които предоставяме на всеки наш клиент.

icon

Данъчни услуги

Данъчното законодателство е едно от най-често променяните в България и независимо от типа на вашия бизнес, или размера и корпоративната сложност на компания Ви, данъчните ефекти имат значително влияние върху всяка финансова стъпка или бизнес решение, което правите.

icon

Регистрация на фирма и консултации

Счетоводна кантора MLaccount може да Ви съдейства за стартирането на Вашето ново бизнес начинание. Ще се погрижим за първоначалната регистрация на фирма, за всички счетоводни и данъчни аспекти, които Ви очакват по пътя към Вашия успех и ще сме до Вас през цялото време. Няма да се лутате по пътя на формуляри, образци, закони и изисквания. През годините имаме стотици регистрации на фирми. Просто ни кажете какво искате и ние ще го направим вместо Вас!

Счетоводни Статии

blank image
 • By: Мария Петрова
 • On: октомври 8, 2021

Регистрация на Акционерно дружество

Съдържание Какво представлява Акционерното дружество?С какъв капитал може да се регистрира Акционерно дружество?Какви документи са необходими при регистрация в Търговския...

blank image
 • By: Мария Петрова
 • On: септември 25, 2021

Прехвърляне и продажба на фирма

Съдържание Какви са причините за прехвърляне на фирма?Какви са стъпките при прехвърляне на фирма? Кои институции се уведомяват при прехвърляне на...