Счетоводна къща MLaccount

Счетоводно обслужване и финансови отчети, Данъчни услуги

Home Счетоводни Услуги Счетоводно обслужване и финансови отчети

Счетоводно обслужване и финансови отчети

Един от най-честите проблеми, с които се сблъсква бизнесът в днешно време, е точната и навременна подготовка на ДДС декларациите и управленските отчети. Счетоводството е от основно значение за този процес и въпреки това то често е пренебрегвано.  Точните финансови отчети са ключов търговски инструмент и ние знаем, че очаквате от нас да разбираме добре бизнеса Ви.

Счетоводно обслужване и финансви отчети

Какво представлява счетоводното обслужване?

Ако Вие сте решили, че имате нужда от външно счетоводство на фирмата, то счетоводна кантора MLaccount ще поеме всички счетоводни казуси вместо Вас. Необходимо е своевременно представяне на документите от вашата дейностприходни фактури, разходни фактури, банкови извлечения, договори и други. В абонаментното счетоводно обслужване ще получите:

 

 • В счетоводната къща ще съхраняваме и подреждаме стриктно вашата текуща документация;
 • В нашата счетоводна кантора осчетоводяваме и отразяваме стопанските операции съгласно разпоредбите на счетоводното законодателство по Националните счетоводни стандарти и по Международните счетоводни стандарти;
 • Нашият счетоводен екип ще подготвя ежемесечната справка декларация по ДДС, ако фирмата Ви е регистрирана по ЗДДС;
 • Счетоводния екип на нашата счетоводна фирма ще бъде на линия при всяка данъчна проверка, ако възстановявате ДДС;
 • Счетоводна къща MLаccount ще Ви информира за състояението на фирмата с периодични справки и финансови отчети. Счетоводството и управленските отчети ще бъдат изготвени от професионалисти и изградени според Вашите нужди.
 • Счетоводна къща MLaccount ще изготви и подаде вашата годишна данъчна декларация в НАП и отчет в Националния статистически институт;
 • Счетоводна кантора MLaccount има възможност със съдействието на адвокат да публикува и вашите годишни отчети към Търговския регистър;
 • Счетоводна къща MLaccount ще бъде до вас с компетентно съдействие при всеки казус.

Счетоводна къща MLaccount Ви предлага на вашето внимание безплатна регистрация на фирма при сключване на едногодишен договор. Предложението е една прекрасна възможност за всички нови фирми. Ние можем да Ви помогнем от запазването на името на вашата фирма до оформянето на всички документи и регистрация на фирма.
Регистрация на фирма е важна стъпка и правилният избор е много важен от него зависи и бъдещите Ви разходи за фирмата.

Счетоводна фирма MLaccount може да се погрижи за всяка стъпка!

Кога трябва да потърсите счетоводна къща MLaccount за счетоводно обслужване?

 • при еднократни счетоводни услугипопълване на документи, подаване на отчет, подаване на декларации към НАП, съдействие по правни въпроси;
 • при нужда от абонаментно счетоводно обслужванеабонаментната такса може да бъде на месечна или годишна база.
търся счетоводна къща софия

Искате ли да имате онлайн счетоводство/счетоводно обслужване?

В днешни дни всеки иска да пести както време, така и пари. Счетоводна къща MLaccount Ви предлага онлайн счетоводство. При него няма необходимост физически да носите вашите документи до нашия офис. Всичко може да се изпраща по куриер или на електронната ни поща info@mlaccount.com. Това дава възможност да работим с клиенти от всеки град на България. При избор на онлайн счетоводство, счетоводна къща MLaccount прави отстъпка от абонаментната такса.

Счетоводни Услуги - Счетоводно обслужване MLaccount клон София

icon

Счетоводно обслужване и финансови отчети

Един от най-честите проблеми, с които се сблъсква бизнесът в днешно време, е точната и навременна подготовка на ДДС декларациите и управленските отчети. Избирайки Счетоводна кантора MLaccount София, сроковете вече няма да са Ваша грижа.

icon

Администриране на възнагражденията/ТРЗ

Една от най-важните части на всеки бизнес е човешкия ресурс. А всеки човек се чувства мотивиран, когато знае, че трудът му ще бъде възнаграден. Именно за това администрирането на възнагражденията или така нареченото ТРЗ е основна част от услугите, които предоставяме на всеки наш клиент.

icon

Данъчни услуги

Данъчното законодателство е едно от най-често променяните в България и независимо от типа на вашия бизнес, или размера и корпоративната сложност на компания Ви, данъчните ефекти имат значително влияние върху всяка финансова стъпка или бизнес решение, което правите.

icon

Регистрация на фирма и консултации

Счетоводна кантора MLaccount може да Ви съдейства за стартирането на Вашето ново бизнес начинание. Ще се погрижим за първоначалната регистрация на фирма, за всички счетоводни и данъчни аспекти, които Ви очакват по пътя към Вашия успех и ще сме до Вас през цялото време. Няма да се лутате по пътя на формуляри, образци, закони и изисквания. През годините имаме стотици регистрации на фирми. Просто ни кажете какво искате и ние ще го направим вместо Вас!

Какви са цените в счетоводна къща MLaccount?

Разкажете ни повече за Вашия бизнес като направите запитване на тел. 088 631 5224 или на емайл info@mlaccount.com

 

Ние търсим стабилни и дълготрайни отношения с нашите клиенти и за да го постигнем, се стараем да предоставим качествена услуга, съобразена с техния бизнес. 

Счетоводни Статии

blank image
 • By: Мария Петрова
 • On: октомври 8, 2021

Регистрация на Акционерно дружество

Съдържание Какво представлява Акционерното дружество?С какъв капитал може да се регистрира Акционерно дружество?Какви документи са необходими при регистрация в Търговския...

blank image
 • By: Мария Петрова
 • On: септември 25, 2021

Прехвърляне и продажба на фирма

Съдържание Какви са причините за прехвърляне на фирма?Какви са стъпките при прехвърляне на фирма? Кои институции се уведомяват при прехвърляне на...