Счетоводство на спедиторски фирми

Home Счетоводство на спедиторски фирми

Счетоводни услуги за спедиторски фирми

Успехът при фирмите, занимаващи се със спедиторски услуги е голямо предизвикателство за всеки собственик. Предприятията се сблъскват с различни законови норми, а приходно-разходната част е от голямо значение за положителното развитие на такъв тип бизнес.

 

За да се грижите за развитието на Вашия бизнес със спедиторски услуги не е необходимо да се занимавате със счетоводни документи. Оставете тази функция на професионални счетоводители, които ще облекчат Вашата работа.

 

Спедиторските услуги са обвързани с различни казуси по повод облагане на услугите по ЗДДС. Много от законовите норми са неразбираеми за собствениците на спедиторски фирми.

 

Ние в счетоводна къща MLaccount работим с голямо внимание и ще се погрижим за доброто счетоводство на Вашата спедиторска фирма.

Счетоводно обслужване и финансви отчети

Искате да регистрирате спедиторска фирма?

Ако все още сте в процес на отваряне на спедиторска фирма, може да се обърнете към нас за съдействие относно регистрацията на фирмата.

Счетоводна къща MLaccount предлага на Вашето внимание безплатна регистрация на фирма при сключване на едногодишен договор. Предложението е една прекрасна възможност за всички нови фирми. Ние можем да Ви помогнем от запазването на името на вашата фирма до оформянето на всички документи и регистрация на фирма.
Регистрацията на фирма е важна стъпка и правилният избор е много важен – от него зависят и бъдещите Ви разходи за фирмата.

Счетоводна фирма MLaccount може да се погрижи за всяка стъпка!

Счетоводно обслужване и счетоводни услуги за спедиторска фирма

Бизнесът със спедиторски услуги следва да се съобразява с редица правила, норми и закони. Спедиторските услуги имат и своите специфики в процеса на работа, за които е необходимо да се консултирате с квалифицирани счетоводители.

 

Тъй като спедиторските услуги се използват както за транспорт на стоки в България, така и за страни в или извън Европейския съюз. Това от своя страна поражда въпроси относно облагаеми и необлагаеми услуги.

 

Не подценявайте тези особености, тъй като са важна роля за финансовото състояние на Вашата фирма.

 

Без значение дали Вашата спедиторска фирма извършва услуги в България или извън страната, нашите счетоводители ще Ви ориентират в най-правилните стъпки и ще Ви помогнат при възникнали казуси. Фирма MLaccount има опит в сферата на спедиторските услуги и ще се погрижи за Вашето добро счетоводство.

Счетоводство на спедиторски фирми
търся счетоводна къща софия

Искате ли да имате онлайн счетоводство/счетоводно обслужване?

Целта на счетоводна къща MLaccount е да Ви предложи адекватна консултация във връзка с данъчното законодателство. Ние ще се погрижим да дадем решения за вашия бизнес, така че да ви спестим време и пари.

 

Разкажете ни повече за Вашия бизнес като направите запитване на тел. 088 631 5224 или на емайл info@mlaccount.com.

 

Счетоводни Услуги - Счетоводно обслужване MLaccount клон София

icon

Счетоводно обслужване и финансови отчети

Един от най-честите проблеми, с които се сблъсква бизнесът в днешно време, е точната и навременна подготовка на ДДС декларациите и управленските отчети. Избирайки Счетоводна кантора MLaccount София, сроковете вече няма да са Ваша грижа.

icon

Администриране на възнагражденията/ТРЗ

Една от най-важните части на всеки бизнес е човешкия ресурс. А всеки човек се чувства мотивиран, когато знае, че трудът му ще бъде възнаграден. Именно за това администрирането на възнагражденията или така нареченото ТРЗ е основна част от услугите, които предоставяме на всеки наш клиент.

icon

Данъчни услуги

Данъчното законодателство е едно от най-често променяните в България и независимо от типа на вашия бизнес, или размера и корпоративната сложност на компания Ви, данъчните ефекти имат значително влияние върху всяка финансова стъпка или бизнес решение, което правите.

icon

Регистрация на фирма и консултации

Счетоводна кантора MLaccount може да Ви съдейства за стартирането на Вашето ново бизнес начинание. Ще се погрижим за първоначалната регистрация на фирма, за всички счетоводни и данъчни аспекти, които Ви очакват по пътя към Вашия успех и ще сме до Вас през цялото време. Няма да се лутате по пътя на формуляри, образци, закони и изисквания. През годините имаме стотици регистрации на фирми. Просто ни кажете какво искате и ние ще го направим вместо Вас!

Счетоводни Статии

blank image
  • By: Мария Петрова
  • On: октомври 8, 2021

Регистрация на Акционерно дружество

Съдържание Какво представлява Акционерното дружество?С какъв капитал може да се регистрира Акционерно дружество?Какви документи са необходими при регистрация в Търговския...

blank image
  • By: Мария Петрова
  • On: септември 25, 2021

Прехвърляне и продажба на фирма

Съдържание Какви са причините за прехвърляне на фирма?Какви са стъпките при прехвърляне на фирма? Кои институции се уведомяват при прехвърляне на...