Счетоводни услуги за физически лица

Home Счетоводни Услуги Счетоводни услуги за физически лица

Услуги за физически лица

В практиката много често сме чували коментари като „Аз не съм фирма, нямам никакви задължения“. В действителност липсата на правната форма „фирма“ понякога не Ви освобождава от задължението да декларирате доходите си в доста случаи. Ние предлагаме както фирмено обслужване, така и обслужване за физически лица. Все повече хора се ориентират в инвестициите на борсовите пазари, крипто инвестиции/крипто валути, акции, облигации и др. Малко от хората знаят, че подлежат на данъчно облагане при реализирането на печалба от този вид дейности. Затова счетоводна къща MLaccount е насреща за да бъдете винаги изрядни! 

Счетоводно обслужване и финансви отчети

Какви услуги предлага счетоводна къща MLaccount за физически лица?

 • Регистрация на физическо лице като самоосигуряващо се лице.
 • Ежемесечно изчисляване на осигурителните вноски и изготвяне на платежни нареждания за тях.
 • Подаване на на Декларации Образец 1 и 6.
 • Изготвяне на фактури от името на физическото лице.
 • Изготвяне и подаване на годишна данъчна декларация за физически лица.
 • Изготвяне и подаване на декларации във връзка с доходи от наеми.
 • Консултации и изготвяне документи във връзка с граждански договори и други доходи на физически лица.
 • Регистриране по ЗДДС при необходимост.

Счетоводна къща MLaccount Ви предлага на вашето внимание безплатна регистрация на фирма при сключване на едногодишен договор. Предложението е една прекрасна възможност за всички нови фирми. Ние можем да Ви помогнем от запазването на името на вашата фирма до оформянето на всички документи и регистрация на фирма.
Регистрация на фирма е важна стъпка и правилният избор е много важен от него зависи и бъдещите Ви разходи за фирмата.

Счетоводна фирма MLaccount може да се погрижи за всяка стъпка!

Кои лица могат се възползват от услугите на счетоводна къща MLaccount?

Ако сте физическо лице, което е регистрирано или му предстои регистрация като свободна професия;

Ако сте физическо лице, което получава доходи от наем и нямате опит в попълването на декларации;

 

Като екип с голям опит ние ще успеем да Ви обясним всички стъпки на достъпен за вас език. Ще направим необходимите документи, така че всичко да бъде удобно и разбираемо за Вас. Свържете се с нас за повече информация и консултация на телефон 088 631 5224 или на емайл info@MLaccount.com

търся счетоводна къща софия

Искате ли да имате онлайн счетоводство/счетоводно обслужване?

В днешни дни всеки иска да пести както време, така и пари. Счетоводна къща MLaccount Ви предлага онлайн счетоводство. При него няма необходимост физически да носите вашите документи до нашия офис. Всичко може да се изпраща по куриер или на електронната ни поща info@mlaccount.com. Това дава възможност да работим с клиенти от всеки град на България. При избор на онлайн счетоводство, счетоводна къща MLaccount прави отстъпка от абонаментната такса.

Счетоводни Услуги - Счетоводно обслужване MLaccount клон София

icon

Счетоводно обслужване и финансови отчети

Един от най-честите проблеми, с които се сблъсква бизнесът в днешно време, е точната и навременна подготовка на ДДС декларациите и управленските отчети. Избирайки Счетоводна кантора MLaccount София, сроковете вече няма да са Ваша грижа.

icon

Администриране на възнагражденията/ТРЗ

Една от най-важните части на всеки бизнес е човешкия ресурс. А всеки човек се чувства мотивиран, когато знае, че трудът му ще бъде възнаграден. Именно за това администрирането на възнагражденията или така нареченото ТРЗ е основна част от услугите, които предоставяме на всеки наш клиент.

icon

Данъчни услуги

Данъчното законодателство е едно от най-често променяните в България и независимо от типа на вашия бизнес, или размера и корпоративната сложност на компания Ви, данъчните ефекти имат значително влияние върху всяка финансова стъпка или бизнес решение, което правите.

icon

Регистрация на фирма и консултации

Счетоводна кантора MLaccount може да Ви съдейства за стартирането на Вашето ново бизнес начинание. Ще се погрижим за първоначалната регистрация на фирма, за всички счетоводни и данъчни аспекти, които Ви очакват по пътя към Вашия успех и ще сме до Вас през цялото време. Няма да се лутате по пътя на формуляри, образци, закони и изисквания. През годините имаме стотици регистрации на фирми. Просто ни кажете какво искате и ние ще го направим вместо Вас!

Какви са цените в счетоводна къща MLaccount?

Разкажете ни повече за Вашия бизнес като направите запитване на тел. 088 631 5224 или на емайл info@mlaccount.com

 

Ние търсим стабилни и дълготрайни отношения с нашите клиенти и за да го постигнем, се стараем да предоставим качествена услуга, съобразена с техния бизнес. 

Счетоводни Статии

blank image
 • By: Мария Петрова
 • On: октомври 8, 2021

Регистрация на Акционерно дружество

Съдържание Какво представлява Акционерното дружество?С какъв капитал може да се регистрира Акционерно дружество?Какви документи са необходими при регистрация в Търговския...

blank image
 • By: Мария Петрова
 • On: септември 25, 2021

Прехвърляне и продажба на фирма

Съдържание Какви са причините за прехвърляне на фирма?Какви са стъпките при прехвърляне на фирма? Кои институции се уведомяват при прехвърляне на...