Счетоводство на хотел / къща за гости

Home Счетоводство на хотел / къща за гости

Счетоводство на хотел / къща за гости

Занимавате се с хотелиерство или притежавате къща за гости?

Търсите място, в което няма да ви загубят времето?

Трябва ви партньор, който притежава експертиза и опит в областта на счетоводство на хотел и къщи за гости?

Или искате да регистрирате хотел или къща за гости?

Ако все още сте в процес на отваряне на хотел или къща за гости, можете да се обърнете към нас за съдействие относно регистрацията. Ние сме с дългогодишен опит в обслужването на този бизнес сектор и можем да Ви спестим много време и лутане в законите и администрацията.

хотел в планината

Счетоводител за къща за гости или хотелски комплекс

Ако търсите професионализъм и експертиза, то счетоводна кантора MLaccount е именно отговорът на вашите търсения. Имаме дългогодишен опит в счетоводно обслужване на хотели и къщи за гости. Нашите клиенти ни ценят и работим с голямо доверие един към друг. От изключителна важност за правилното счетоводно обслужване е познаването в детайли на нормативните актове.

 

Счетоводна кантора MLaccount извършва счетоводни услуги на хотели и къщи за гости в цяла България. Затова за нас няма значение къде е позициониран Вашият бизнес. Ние спазваме стриктно регулаторните норми и законодателството на Република България и Европейския съюз.

 

Успехът на нашите клиенти е доказателство за работата ни – качествено счетоводно обслужване. Голяма част от тях привличат туристи от най-различни точки на Балканите, Европа и света.

 

В практиката си срещнахме най-различни казуси, свързани със специфичните особености на този сектор, както и регионалните счетоводни и правни норми, но намерихме решения на всеки един от тях.

 

В работата ни с нашите клиенти се стремим да ги консултираме и информираме, както и да им предоставяме полезни съвети и добри практики, които да осигурят растежа на бизнеса им. Нашата цел е клиента да получава точни и съобразени със закона счетоводни услуги на хотел и къща за гости.

 

Важното за нас е клиентите да ни имат пълно доверие и да са спокойни, че ще получат професионална обработка на тяхната документация. Счетоводното обслужване за нас е свързано с изрядност, точност, концентрация и добра комуникация. Наши клиенти са хотели, ресторанти, къщи за гости, бунгала, собственици на къмпинги, планински хижи и отдалечени семейни хотели. 

счетоводство на хотели

Какви са особеностите при счетоводство на хотел или къща за гости?

Като счетоводители на хотели и къщи за гости, ние сме изправени пред редица изисквания. Това ни е направило стриктни и добре да познаваме нормативните разпоредби в туризма. Качественото счетоводно облужване на Вашия е хотел или къща за гости е предпоставката за успешен и стабилен бизнес. Едно от най -важните неща, свързани с данъчното законодателство за туризма е че при нощувките има разлика в ставката на ДДС. Данъчното законодателство на България е определило 9% ддс за нощувките. Имайте предвид, че всяка нощувка се облага с туристически данък, който е различен за всяка община. 

 

Туристическият сектор е свързан със сезонна работа. Често се сменя персонал и е необходимо непрекъснато изготвяне на трудови договори и заповеди за прекратяване. Ние от счетоводна кантора MLaccount Ви предлагаме не само счетоводни услуги по Вашата документация, но и изготвяне на работните заплати. В туристическия сектор се работи с графици и голям брой персонал, което изисква изключителна прецизност при изготвянето на заплатите.

Защо да изберем счетоводна къща/счетоводна кантора?

Като ръководител на бизнес за Вас избора на счетоводител е една трудна и сложна задача. Всеки собственик иска да получи най-доброто и качествено счетоводно обслужване за своя хотел или къща за гости. При избора си на счетоводна къща MLaccount Вие ще получавате добра финансова консултация и заедно ще изградим данъчното развитие на Вашият бизнес. Ние работим с внимание към всеки клиент и държим на точността и навременното набавяне от Ваша страна на необходимите документи. Това от своя страна допринася за стриктното счетоводно обслужване на Вашия хотел или къща за гости.

 

Хотелите са изключително рисков тип за чести проверки от страна както на данъчните служби, така и на Инспекция по труда. Всичко във Вашата фирма трябва да бъде изрядно и законосъобразно. А това е свързано с много административна работа и ние от счетоводна кантора MLaccount ще съкратим Вашият ангажимент. 

 

Счетоводна кантора MLaccount е наясно, че този бизнес е сезонен, предвид позиционирането на Вашият хотел. Затова и таксата към нас ще бъде съобразена с тази особеност. 

Искате да регистрирате хотел или къща за гости?

Ако все още сте в процес на отваряне хотел или къща за гости, можете да се обърнете към нас за съдействие относно регистрацията.

Счетоводна къща MLaccount предлага на Вашето внимание безплатна регистрация на фирма при сключване на едногодишен договор. Предложението е една прекрасна възможност за всички нови фирми. Ние можем да Ви помогнем от запазването на името на вашата фирма до оформянето на всички документи и регистрация на фирма.
Регистрацията на фирма е важна стъпка и правилният избор е много важен – от него зависят и бъдещите Ви разходи за фирмата.

Счетоводна фирма MLaccount може да се погрижи за всяка стъпка!

търся счетоводна къща софия

Искате ли да имате онлайн счетоводство/счетоводно обслужване?

Целта на счетоводна къща MLaccount е да Ви предложи адекватна консултация във връзка с данъчното законодателство. Ние ще се погрижим да дадем решения за вашия бизнес, така че да ви спестим време и пари.

Разкажете ни повече за Вашия бизнес като направите запитване на тел. 088 631 5224 или на емайл info@mlaccount.com.

Счетоводни Услуги - Счетоводно обслужване MLaccount клон София

icon

Счетоводно обслужване и финансови отчети

Един от най-честите проблеми, с които се сблъсква бизнесът в днешно време, е точната и навременна подготовка на ДДС декларациите и управленските отчети. Избирайки Счетоводна кантора MLaccount София, сроковете вече няма да са Ваша грижа.

icon

Администриране на възнагражденията/ТРЗ

Една от най-важните части на всеки бизнес е човешкия ресурс. А всеки човек се чувства мотивиран, когато знае, че трудът му ще бъде възнаграден. Именно за това администрирането на възнагражденията или така нареченото ТРЗ е основна част от услугите, които предоставяме на всеки наш клиент.

icon

Данъчни услуги

Данъчното законодателство е едно от най-често променяните в България и независимо от типа на вашия бизнес, или размера и корпоративната сложност на компания Ви, данъчните ефекти имат значително влияние върху всяка финансова стъпка или бизнес решение, което правите.

icon

Регистрация на фирма и консултации

Счетоводна кантора MLaccount може да Ви съдейства за стартирането на Вашето ново бизнес начинание. Ще се погрижим за първоначалната регистрация на фирма, за всички счетоводни и данъчни аспекти, които Ви очакват по пътя към Вашия успех и ще сме до Вас през цялото време. Няма да се лутате по пътя на формуляри, образци, закони и изисквания. През годините имаме стотици регистрации на фирми. Просто ни кажете какво искате и ние ще го направим вместо Вас!

Счетоводни Статии

blank image
  • By: Мария Петрова
  • On: октомври 8, 2021

Регистрация на Акционерно дружество

Съдържание Какво представлява Акционерното дружество?С какъв капитал може да се регистрира Акционерно дружество?Какви документи са необходими при регистрация в Търговския...

blank image
  • By: Мария Петрова
  • On: септември 25, 2021

Прехвърляне и продажба на фирма

Съдържание Какви са причините за прехвърляне на фирма?Какви са стъпките при прехвърляне на фирма? Кои институции се уведомяват при прехвърляне на...

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Защо да изберем счетоводна къща/счетоводна кантора?