Счетоводно обслужване и счетоводни услуги за онлайн магазин

Home Счетоводно обслужване и счетоводни услуги за онлайн магазин

Счетоводно обслужване и счетоводни услуги за онлайн магазин

През последните няколко години се наблюдава значителен скок в развитието на електронната търговия. Най-популярни за такъв тип търговия си остават онлайн магазините като средство за онлайн търговия.

 

От електронната търговия можем да се сдобием със стоки за дома, мебели, цветя, дрехи, храни, напитки и др.

 

Онлайн пазаруването често се използва поради липса на време в забързания модерен свят.

 

Тук възниква и въпросът за счетоводството, защото видът търговската дейност дава отражение и на това.

Счетоводно обслужване и финансви отчети

Счетоводно облужване на онлайн магазин

Целта на счетоводна къща MLaccount е да Ви предложи адекватна консултация във връзка с данъчното законодателство.

 

Ние ще се погрижим да дадем решения за вашия бизнес, така че да ви спестим време и пари. Адекватните и навременни счетоводни услуги ще Ви донесат успех и спокойствие.

 

Приходната агенция извършва постоянни проверки на приходите от електронна търговия. Затова трябва да заложите на  изрядно и законосъобразно счетоводство.

 

Счетоводна кантора MLaccount има възможността да ви предостави пълно счетоводно обслужване на Вашия онлайн магазин. Готови сме да ви съдействаме с експертни съвети и да обработим качествено вашата приходно-разходна документация.

 

Част от клиентите, които ни се довериха и успешно развиват своя бизнес, са онлайн магазини в редица сектори, включително:

 • Онлайн търговия с хранителни стоки;
 • Детски и бебешки играчки и аксесоари;
 • Онлайн магазини за чанти, обувки и дрехи;
 • Магазини за козметика;
 • Строителни материали;
 • Магазини за цветя;
 • Парти агенции;
количка със стоки върху лаптоп

Искате да регистрирате онлайн/online магазин?

Ако все още сте в процес на отваряне онлайн/online магазин, може да се обърнете към нас за съдействие относно регистрацията. Можете да прочетете повече за регистрация на онлайн/online магазин тук.

Счетоводна къща MLaccount предлага на Вашето внимание безплатна регистрация на фирма при сключване на едногодишен договор. Предложението е една прекрасна възможност за всички нови фирми. Ние можем да Ви помогнем от запазването на името на вашата фирма до оформянето на всички документи и регистрация на фирма.
Регистрацията на фирма е важна стъпка и правилният избор е много важен – от него зависят и бъдещите Ви разходи за фирмата.

Счетоводна фирма MLaccount може да се погрижи за всяка стъпка!

търся счетоводна къща софия

Искате ли да имате онлайн счетоводство/счетоводно обслужване?

Целта на счетоводна къща MLaccount е да Ви предложи адекватна консултация във връзка с данъчното законодателство. Ние ще се погрижим да дадем решения за вашия бизнес, така че да ви спестим време и пари.

Разкажете ни повече за Вашия бизнес като направите запитване на тел. 088 631 5224 или на емайл info@mlaccount.com.

Счетоводни Услуги - Счетоводно обслужване MLaccount клон София

icon

Счетоводно обслужване и финансови отчети

Един от най-честите проблеми, с които се сблъсква бизнесът в днешно време, е точната и навременна подготовка на ДДС декларациите и управленските отчети. Избирайки Счетоводна кантора MLaccount София, сроковете вече няма да са Ваша грижа.

icon

Администриране на възнагражденията/ТРЗ

Една от най-важните части на всеки бизнес е човешкия ресурс. А всеки човек се чувства мотивиран, когато знае, че трудът му ще бъде възнаграден. Именно за това администрирането на възнагражденията или така нареченото ТРЗ е основна част от услугите, които предоставяме на всеки наш клиент.

icon

Данъчни услуги

Данъчното законодателство е едно от най-често променяните в България и независимо от типа на вашия бизнес, или размера и корпоративната сложност на компания Ви, данъчните ефекти имат значително влияние върху всяка финансова стъпка или бизнес решение, което правите.

icon

Регистрация на фирма и консултации

Счетоводна кантора MLaccount може да Ви съдейства за стартирането на Вашето ново бизнес начинание. Ще се погрижим за първоначалната регистрация на фирма, за всички счетоводни и данъчни аспекти, които Ви очакват по пътя към Вашия успех и ще сме до Вас през цялото време. Няма да се лутате по пътя на формуляри, образци, закони и изисквания. През годините имаме стотици регистрации на фирми. Просто ни кажете какво искате и ние ще го направим вместо Вас!

Счетоводни Статии

blank image
 • By: Мария Петрова
 • On: октомври 8, 2021

Регистрация на Акционерно дружество

Съдържание Какво представлява Акционерното дружество?С какъв капитал може да се регистрира Акционерно дружество?Какви документи са необходими при регистрация в Търговския...

blank image
 • By: Мария Петрова
 • On: септември 25, 2021

Прехвърляне и продажба на фирма

Съдържание Какви са причините за прехвърляне на фирма?Какви са стъпките при прехвърляне на фирма? Кои институции се уведомяват при прехвърляне на...