Счетоводство на зъболекарски кабинет / зъболекар

Home Счетоводство на зъболекарски кабинет / зъболекар

Счетоводство на зъболекарски кабинет
Счетоводство на зъболекар

Работите като стоматолог, зъболекар или имате клиника за дентална медицина?

Вие се нуждаете от професионална счетоводна грижа за Вашата  стоматологична клиника или дентален център. Счетоводна кантора MLaccount София има добра практика в счетоводството на  ортодонтна медицина, дентални клиники, зъболекарски кабинети и зъботехници. Като всеки бизнес сектор и този има своите специфики.

 

Имате нужда от сигурен партньор в областта на счетоводството на стоматологични кабинети?

При нас, в счетоводна фирма MLaccount София ще откриете счетоводители с дългогодишен стаж в счетоводното обслужване на дентални центрове. Независимо от големината на Вашия център или стоматологичен кабинет, ние можем да Ви съдействаме и съветваме  при въпроси, свързани със здравното законодателство. През годините много наши клиенти ни се довериха и успяха да развият стоматологичните си кабинети. В нашата практиката сме имали многобройни казуси от спецификата на сектора, правните и счетоводни норми.

Счетоводни услуги за зъболекари,
Счетоводни услуги за зъболекарски кабинет

Търсите счетоводно обслужване на зъболекарски кабинет или зъболекар?

Счетоводна къща MLaccount София Ви предлага партньорство с индивидуален подход към организирането на Вашата счетоводна и данъчна документация, напълно съобразено с националното и международно данъчното законодателство.

 

В счетоводна фирма MLaccount консултираме и информираме нашите клиенти с актуална информация, добри практики и полезни съвети, които ще помогнат на нашите клиенти да постигнат успеха и растежа на техния бизнес.

Търсите изрядно счетоводство за Вашата Дентална клиника?

Ние ще изготвим изрядна документална история през годините за Вашият зъболекарски кабинет. За нас е от значение като собственик на бизнес да имате възможност да разчитате на професионално експертно отношение при управлението на документооборота си. За нас е важно да спазваме законите на Република България, за да може да бъдете доволни и да разширявате бизнеса си.

Търсите счетоводна фирма партньор, на която да имате доверие?

Счетоводна фирма MLaccount ще се погрижи за цялата Ви документация, за спокойствието и всички административни тежести, свързани със счетоводните въпроси. За нас е изключително важна постоянната комуникация, да работим с взаимно доверие и да бъдем запознати с всички детайли около Вашия бизнес. По този начин изграждаме постоянна връзка с нашите клиенти и постигаме положителни резултати.

зъболекарка се чуди

Трябва ли зъболекарите да имат счетоводство?

Както при всяка друга професия, така и при зъболекарите е необходимо спазването на определени законови норми. В случая зъболекаря трябва сам да реши по какъв начин ще извършва дейността си като стоматолог.

 

Лицето може да избере два варианта да практикува своята професия:

  • да се регистрира като лице, упражняващо свободна професия, което има своите специфики;
  • да регистрира фирма, чрез която ще осъществява дейността си – може да избере регистрация на ЕТ или ЕООД.

 

И в двата случая ще се сблъскате с различни счетоводни казуси, на които счетоводна къща MLaccount е готова да ви съдейства.

 

Ако работите, като зъболекар на частна практика и имате нужда от счетоводство, което да е компетентно и да води стриктна документация, ние от MLaccount можем да гарантираме за прецизно счетоводство и добра комуникация с Вас. Оставете всички счетоводни подробности на нас, а Вие се концентрирайте върху развитието и успеха на Вашата дейност.

Искате да се регистрирате като зъболекар, дентална клиника, стоматологичен кабинет?

Ако все още сте в процес на регистрация на фирма за зъболекарски кабинет или дентална клиника, можете да се обърнете към нас за съдействие относно регистрацията. Важно е да имате пълната яснота с какво точно искате да се занимавате, за да можем адекватно и най-точно да отговорим на Вашите въпроси.

Счетоводна къща MLaccount предлага на Вашето внимание безплатна регистрация на фирма при сключване на едногодишен договор. Предложението е една прекрасна възможност за всички нови фирми. Ние можем да Ви помогнем от запазването на името на вашата фирма до оформянето на всички документи и регистрация на фирма.
Регистрацията на фирма е важна стъпка и правилният избор е много важен – от него зависят и бъдещите Ви разходи за фирмата.

Счетоводна фирма MLaccount може да се погрижи за всяка стъпка!

търся счетоводна къща софия

Искате ли да имате онлайн счетоводство за зъболекар/счетоводно обслужване за зъболекар?

Целта на счетоводна къща MLaccount е да Ви предложи адекватна консултация във връзка с данъчното законодателство. Ние ще се погрижим да дадем решения за вашия бизнес, така че да ви спестим време и пари.

Разкажете ни повече за Вашия бизнес като направите запитване на тел. 088 631 5224 или на емайл info@mlaccount.com.

Счетоводни Услуги - Счетоводно обслужване MLaccount клон София

icon

Счетоводно обслужване и финансови отчети

Един от най-честите проблеми, с които се сблъсква бизнесът в днешно време, е точната и навременна подготовка на ДДС декларациите и управленските отчети. Избирайки Счетоводна кантора MLaccount София, сроковете вече няма да са Ваша грижа.

icon

Администриране на възнагражденията/ТРЗ

Една от най-важните части на всеки бизнес е човешкия ресурс. А всеки човек се чувства мотивиран, когато знае, че трудът му ще бъде възнаграден. Именно за това администрирането на възнагражденията или така нареченото ТРЗ е основна част от услугите, които предоставяме на всеки наш клиент.

icon

Данъчни услуги

Данъчното законодателство е едно от най-често променяните в България и независимо от типа на вашия бизнес, или размера и корпоративната сложност на компания Ви, данъчните ефекти имат значително влияние върху всяка финансова стъпка или бизнес решение, което правите.

icon

Регистрация на фирма и консултации

Счетоводна кантора MLaccount може да Ви съдейства за стартирането на Вашето ново бизнес начинание. Ще се погрижим за първоначалната регистрация на фирма, за всички счетоводни и данъчни аспекти, които Ви очакват по пътя към Вашия успех и ще сме до Вас през цялото време. Няма да се лутате по пътя на формуляри, образци, закони и изисквания. През годините имаме стотици регистрации на фирми. Просто ни кажете какво искате и ние ще го направим вместо Вас!

Счетоводни Статии

blank image
  • By: Мария Петрова
  • On: октомври 8, 2021

Регистрация на Акционерно дружество

Съдържание Какво представлява Акционерното дружество?С какъв капитал може да се регистрира Акционерно дружество?Какви документи са необходими при регистрация в Търговския...

blank image
  • By: Мария Петрова
  • On: септември 25, 2021

Прехвърляне и продажба на фирма

Съдържание Какви са причините за прехвърляне на фирма?Какви са стъпките при прехвърляне на фирма? Кои институции се уведомяват при прехвърляне на...